大学英语四级阅读理解模拟题
“pegge28”通过精心收集,向本站投稿了6篇大学英语四级阅读理解模拟题,下面小编给大家整理后的大学英语四级阅读理解模拟题,供大家阅读参考。
篇1:大学英语四级阅读理解模拟题
So long as teachers fail to distinguish between teaching and learning, they will continue to undertake to do for which only children can do for themselves. Teaching children to read is not passing reading on to them. It is certainly not endless hours spent in activities about reading. Douglas insists that“reading cannot be taught directly and schools should stop trying to do the impossible.”
Teaching and learning are two entirely different processes. They differ in kind and function. The function of teaching is to create the conditions and the climate that will make it possible for children to devise the most efficient system for teaching themselves to read. Teaching is also public activity: It can be seen and observed.
Learning to read involves all that each individual does not make sense of the world of printed language. Almost all of it is private, for learning is an occupation of the mind, and that process is not open to public scrutiny. If teacher and learner roles are not interchangeable, what then can be done through teaching that will aid the child in knowledge. Smith has one principal rule for all teaching instructions. “Make learning to read easily, which means making reading a meaningful, enjoyable and frequent experience for children.”
When the roles of teacher and learner are seen for what they are, and when both teacher and learner fulfill them appropriately, then much of the pressure and feeling of failure for both is eliminated. Learning to read is made easier when teachers create an environment where children are given the opportunity to solve the problem of learning to read by reading.
1. The problem with the reading course as mentioned in the first paragraph is that____.
A) it is one of the most difficult school courses
B) students spend endless hours in reading
C) reading tasks are assigned with little guidance
D) too much time is spent in teaching of reading
2. The teaching of reading will be successful if ____.
A) teachers can improve conditions at school for the students
B) teachers can enable students to develop their own way of reading
C) teachers can devise the most efficient system for reading
D) teachers can make their teaching activities observably
3. The word “scrutiny”(Para.3) most probably means____.
A) inquiry B) observation C) control D) suspicion
4. According to the passage, learning to read will no longer be a difficult task when ____.
A) children become highly motivated
B) teacher and learner roles are interchangeable
C) teaching helps children in the search for knowledge
D) reading enriches children’s experience
5. The main idea of the passage is that ____.
A) teachers should do as little as possible in helping students learn to read
B) teachers should encourage students to read as widely as possible
C) reading ability is something acquired rather than taught
D) reading is more complicated than generally believed
文章大意:
本文介绍了孩子如何学会阅读。虽然老师花了大量的时间教学生阅读,但显然这是徒劳无益的,因为阅读只有通过为学生创造合适的条件,让他们自己养成有效的阅读习惯,并通过阅读本身来解决有效阅读这一问题。
答案和解析:
1. D 细节题。通过题干回到第二段找相对应的地方可以得知答案。根据短文得知,第一段里提到的阅读课存在的问题是教学生阅读花的时间太多。见文章第一段里的第2-4句:Teaching children to read is not passing reading on to them. It is certainly not endless hours spent in activities about reading. Douglas insists that “reading cannot be taught directly and schools should stop trying to do the impossible.” 根据endless hours spent in activities about reading可以判断,“大量的时间花在阅读这一活动上”,再结合Teaching children to read,可以看出阅读活动是指“教小孩阅读”而不是“小孩自己阅读”,所以答案为D。
2. B 细节题。通过题干回到文章里找相对应的地方可以得知答案。根据短文得知,如果老师能够让学生培养起自己的阅读方法,那么阅读教学就成功了。见文章第二段里的第三句: The function of teaching is to create the conditions and the climate that will make it possible for children to devise the most efficient system for teaching themselves to read. 根据该句子的意思,“教阅读是否成功”在于for children to devise the most efficient system for teaching themselves to read,所以答案为B。
3. B 词义题。通过上下文可以得知答案。根据短文得知,scrutiny的意思是observation。见文章第二段里的Teaching is also public activity: It can be seen and observed.与teaching 相对应的是learning to read, 而Almost all of it(learning to read)is private, for learning is an occupation of the mind, and that processis not open to public scrutiny.因而teaching: public, can be seen/observed,那么learning to read 则是private, not open to public scrutiny, scrutiny一定与seen/observed近义,所以答案为B。
4. A 细节题。通过题干回到文章里找相对应的地方可以得知答案。根据短文得知,当学生有强烈的学习动机时,学会阅读就不再是一件难事。见文章最后一句Learning to read is made easier when teachers create an environment where children are given the opportunity to solve the problem of learning to read by reading。句中的when隐含条件,在when条件中,关键是孩子有机会“通过阅读来解决学会阅读这一问题(to solve the problem of learning to read by reading),所以答案为A。
5. C 主旨大意题。通过文章的主题句可以得知答案。根据短文得知,阅读能力是后天习得,而不是老师教会的。见文章的主题句,即para.1第一句:So long as teachers fail to distinguish between teaching and learning, they will continue to undertake to do for children that which only children can do for themselves.根据句子的意思,老师教孩子阅读,而这种做法只不过是“为孩子们做了只有他们自己才能做的事(do that which only children can do for themselves)”,所以答案为C。
篇2:大学英语四级阅读理解模拟题及解析
I found out one time that doing a favor for someone could get you into a lot of trouble. I was in the eighth grade at the time, and we were having a final test. During the test, the girl sitting next to me whispered something, but I didn’t understand. So I leaned over her way and found out that she was trying to ask me if I had an extra pen. She showed me that hers was out of ink and would not write. I happened to have an extra one, so I took it out of my pocket and put it on her desk.
Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room when all the other students were dismissed(解散). As soon as we were alone she began to talk to me about what it meant to grow up; she talked about how important it was to stand on your own two feet and be responsible (负责任) for your own acts. For a long time, she talked about honesty and emphasized(强调) the fact that when people do something dishonest, they are really cheating(欺骗) themselves. She made me promise that I would think seriously(认真地) about all the things she had said, and then she told me I could leave. I walked out of the room wondering why she had chosen to talk to me about all those things.
Later on, I found out that she thought I had cheated on the test. When she saw me lean over to talk to the girl next to me, it looked as if I was copying answers from the girl’s test paper. I tried to explain about the pen, but all she could say was it seemed very very strange to her that I hadn’t talked of anything about the pen the day she talked to me right after the test. Even if I tried to explain that I was just doing the girl a favor by letting her use my pen, I am sure she continued(继续) to believe that I had cheated on the test.
1. The story took place(发生) exactly ____ .
A. in the teacher’s office B. in an exam room
C. in the school D. in the language lab
2. The girl wanted to borrow a pen, because ____ .
A. she had not brought a pen with her B. she had lost her own on her way to school
C. there was something wrong with her own D. her own had been taken away by someone
3. The teacher saw all this, so she asked the boy ____ .
A. to go on writing his paper B. to stop whispering
C. to leave the room immediately D. to stay behind after the exam
4. The thing(s) emphasized in her talk was(were) ____ .
A. honesty B. sense of duty C. seriousness D. all of the above
5. The boy knew everything ____ .
A. the moment he was asked to stay behind B. when the teacher started talking about honesty
C. only some time later D. when he was walking out of the room
答案解析
1.B 故事发生在考试进行期间,故选B。
2.C由“She showed me that hers was out of ink and would not write.”可知她的笔坏了。
3.D 由“Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room…”可知考完试后,老师让他留下(stay behind)。
4.A 由“. For a long time, she talked about honesty and emphasized(强调)…”可知老师反复强调的就是cheat的反面诚实(honesty)。
5.C 由最一段“Later on…”可知 。
篇3:大学英语四级考试阅读理解模拟题及答案
In the 1960s, many young Americans were dissatisfied with American society. They wanted to end the Vietnam War and to make all of the people in the U.S. epual. Some of them decided to “drop out” of American society and form their own societies . They formed utopian communities , which they called “communes,” where they could follow their philosophy of “do your own thing.” A group of artists founded a commune in southern Colorado called “Drop City.” Following the ideas of philosopher and architect Buckminster Fuller they built domeshaped houses from pieces of old cars. Other groups, such as author Ken Kesey's Merry Pranksters, the followers fo San Francisco poet Steve Gakin, and a group that called itself the Hog Farm, lived in old school huses and traveled around the United States. The Hog Farm become famous when they helped organize the Woodstock Rock Festival in 1969. Steve Gaskin's followers tried to settle down on a farm in Tennessee, but they had to leave when some members of the gruop were arrested for growing marijuana.
Not all communes believed in the philosophy of “do you own thing,” however . Twin Oaks , a commune founded in Virgiania in the late 1960s, was based on the ideas of psychologist B.F.Skinner. The people who lived at Twin Oaks were carefully controlled by Skinner's “conditioning” techniques to do things that were good for the community. In 1972, Italian architect Paolo Soleri began to build Arcosanti, a utopian city Arizsona where 2500 people will live closely together in one large building called an “archology” Soleri believes that people must live closely together so that they will all become one.
1.Why did some young Americans decide to “drop out” of scoiety during the 1960s?
a.They were not satisfied with American society.
b.They wanted to grow marijuana.
c.They wanted to go to the Vietnam War.
d.They did not want all people to be equal.
2.Where did the members of the Hog Farm commune live?
a.In dome-shaped house
b.In old school huses
c.On a farm inTennessee
d.In an archology in Arizona
3.Who gave the people of Drop City the idea to bulid dome-shaped house?
a.Paolo Soleri
b.B.G.Skinner
c.Steve Gaskin
d.Buckminster Fuller
4.What was the Twin Oaks commune base on ?
a.The philosophy of “do your own thing”
b.Virginaia in the late 1960s
c.The ideas of psychologist
d.The belief that people must live closely togerher.
5.What is an “archology”?
a.A person who studies archaeology
b.A large building where people live closely together
c.A city in A rizona
d.A technique to contorl people
答案:ABDCB
篇4:6月大学英语四级阅读理解模拟题及答案
Statuses are marvelous human inventions that enable us to get along with one another and to determine where we “fit” in society. As we go about our everyday lives, we mentally attempt to place people in terms of their statuses. For example, we must judge whether the person in the library is a reader or a librarian, whether the telephone caller is a friend or a salesman, whether the unfamiliar person on our property is a thier or a meter reader, and so on.
The statuses we assume often vary with the people we encounter, and change throughout life. Most of us can, at very high speed, assume the statuses that various situations require. Much of social interaction consists of identifying and selecting among appropriate statuses and allowing other people to assume their statuses in relation to us. This means that we fit our actions to those of other people based on a constant mental process of appraisal and interpretation. Although some of us find the task more difficult than others, most of us perform it rather effortlessly.
A status has been compared to ready-made clothes. Within certain limits, the buyer can choose style and fabric. But an American is not free to choose the costume (服装) of a Chinese peasant or that of a Hindu prince. We must choose from among the clothing presented by our society. Furthermore, our choice is limited to a size that will fit, as well as by our pocketbook (钱包). Having made a choice within these limits we can have certain alterations made, but apart from minor adjustments, we tend to be limited to what the stores have on their racks. Statuses too come ready made, and the range of choice among them is limited.
这是一篇说明文,讲的是人们的Status(身份、地位)这一问题。
51. In the first paragraph, the writer tells us that statuses can help us _______.
A) determine whether a person is fit for a certain job
B) behave appropriately in relation to other people
C) protect ourselves in unfamiliar situations
D) make friends with other people
[答案及分析]:[B]事实辨认题。问在第一段作者告诉我们人的身份对我们有下列哪种帮助。第一段第一句说得很明白:“身份有助于我们和别人相处,决定我们在社会中所处的地位、扮演的角色”,[B]项意为“正确地与人交往”,正是上述意思。
52. According to the writer, people often assume different statuses ______.
A) in order to identify themselves with others
B) in order to better identify others
C) as their mental processes change
D) as the situation changes
[答案及分析]:[D]事实辨认题。问作者认为,在什么情况下人们经常具有不同的身份。[A]项意为“为了将自己预其他人区别开”,[B]项为“为了更好地识别他人”,[C]项为“当心理发生变化时”,[D]项意为“随着环境的变化”。[A]、[B]、[C]三项都不合文章原意,并且根据第二段第一、二句话可知[D]项正确。
53. The word “appraisal” (Line5, Para.2) most probably means “_______”.
A) involvement B) appreciation C) assessment D) presentation
[答案及分析]:[C]词义理解题。问第二段第六行中的appraisal一词的意思是什么。根据该词所在的句子,可知该词含义和mental process(思想过程)有关,并且可能与和其并列的词interpretation(解释,说明,理解)有一定相似之处。involvement意为“陷入,卷入;牵涉,包含”,assessment意为“估计,评估;所估计之数额”,appreciation表示“感谢,感激;欣赏,评价,赏识”,presentation意为“赠送;提出;引见,介绍;出席,呈现;演出”。比较起来,[B]项符合上述两点,而且意思上说得通。appraisal的准确意思是“估计,估价,评价”,在此句中“评价”讲。
54. In the last sentence of the second paragraph, the pronoun “it” refers to “______”.
A) fitting our actions to those of other people appropriately
B) identification of other people's statuses
C) selecting one's own statuses D) constant mental process
[答案及分析]:[A]事实辨认题。问第二段最后一句中“it”指代什么。根据句意及其结构可知:it指代the task,即前一句“we fit out actions to those of people based on a constant mental process of appraisal and interpretation”,不难看出[A]项正确。
篇5:英语四级阅读理解模拟题(第一套)
第二篇:
Among the more colorful characters of Leadville’s golden age were H.A.W.Tabor and his second wife, Elizabeth McCourt, better known as “Baby Doe”. Their history is fast becoming one of the legends of the Old West. Horace Austin Warner Tabor was a school teacher in Vermont. With his first wife and two children he left Vermont by covered wagon in 1855 to homestead in Kansas. Perhaps he did not find farming to his liking, or perhaps he was lured by rumors of fortunes to be made in Colorado mines. At any rate, a few years later he moved west to the small Colorado mining camp known as California Gulch, which he later renamed Leadville when he became its leading citizen. “Great deposits of lead are sure to be found here.” he said.
As it turned out, it was silver, not lead, that was to make Leadville’s fortune and wealth. Tabor knew little about mining himself, so he opened a general store, which sold everything from boots to salt, flour, and tobacco.『It was his custom to “grubstake” prospective miners, in other words, to supply them with food and supplies, or“grub”, while they looked for ore, in return for which he would get a share in the mine if one was discovered.』①He did this for a number of years, but no one that he aided ever found anything of value.
Finally one day in the year 1878, so the story goes, two miners came in and asked for “grub”. Tabor had decided to quit supplying it because he had lost too much money that way. These were persistent, however, and Tabor was too busy to argue with them. “Oh help yourself. One more time won’t make any difference,” He said and went on selling shoes and hats to other customers. The two miners took $17 worth of supplies, in return for which they gave Tabor a one-third interest in their findings. They picked a barren place on the mountain side and began to dig. After nine days they struck a rich vein of silver. Tabor bought the shares of the other two men, and so the mine belonged to him alone. This mine, known as the “Pittsburgh Mine,” made 1 300 000 for Tabor in return for his $17 investment.
Later Tabor bought the Matchless Mine on another barren hillside just outside the town for $117 000. This turned out to be even more fabulous than the Pittsburgh, yielding $35 000 worth of silver per day at one time. Leadville grew. Tabor became its first mayor, and later became lieutenant governor of the state.
1. Leadville got its name for the following reasons EXCEPT ______.
A. because Tabor became its leading citizen
B. because great deposits of lead is expected to be found there
C. because it could bring good fortune to Tabor
D. because it was renamed
2. The word “grubstake” in paragraph 2 means ______.
A. to supply miners with food and supplies
B. to open a general store
C. to do one’s contribution to the development of the mine
D. to supply miners with food and supplies and in return get a share in the mine, if one was discovered
3. Tabor made his first fortune ______.
A. by supplying two prospective miners and getting in return a one-third interest in the findings
B. because he was persuaded by the two miners to quit supplying
C. by buying the shares of the other
D. as a land speculator
4. The underlying reason for Tabor’s life career is ______.
A. purely accidental
B. based on the analysis of miner’s being very poor and their possibility of discovering profitable mining site
C. through the help from his second wife
D. he planned well and accomplished targets step by step
5. If this passage is the first part of an article ,who might be introduced in the following part?
A. Tabor’s life.
B. Tabor’s second wife, Elizabeth McCourt.
C. Other colorful characters.
D. Tabor’s other careers.
词汇与短语
1. barren adj. 贫瘠的
2. fabulous adj. 神话般的,难以置信的
3. lure vt.诱惑,引诱
4. deposit n.沉淀,储蓄
5. grubstake v.下注
长难句解析
①【解析】“It”是形式主语,真正的主语是“to”后面的句子,“while”引导时间状语从句。
【译文】他的通常做法是对来采矿的人“下注”,说得更明确一点就是泰勃供给这些人食品、用品等物品,作为回报,当他们采到矿后就会分给他一部分股份。
答案与详解
【短文大意】本文主要讲述霍塞斯・奥斯汀・沃纳・泰勃发家的故事。
1. C 细节题。因为Leadville可以为Tabor带来巨富。这一点不是Leadville得名的原因,因为在文章第二段中,讲到这一点时,提及三个原因:A.因为Tabor成为当地的居民代表人物,B.因为在Leadville有丰富的铅的储藏量。D.因为Leadville是因为Tabor重要而起的名,唯独C没有,因为到后来发现是银矿才给他带来巨富。
2. D 词汇题。第二段中grubstake的词义与D所述内容是相同的,即“供给探矿者资金,衣物,食品
以及其他物品”。(可参阅英华大辞典修订第二版64页)但此处还补充地讲,作为回报,供给者可以获得矿中资源一定份额。(见文章第二段第4行)
3. A 细节题。Tabor第一次真正发财是他为两名矿工提供资助,为此他获得他们矿资源三分之一的股份。见文章第三段4-9行内容:两名开矿者从Tabor那儿借走价值17美元的物品,作为回报,Tabor获得他们矿资源三分之一股份。于是两位开矿者在一座山旁的不毛之地开始挖掘,九天之后,发现了银的富矿,于是Tabor又将两人的股份全买下,这样,银矿属于Tabor一个人所有,这个矿就是后来著名的“匹兹堡”矿。Tabor用17美元的投资换来了130万美元的收获。
4. B 推断题。由原文可知泰勃的财产来源是有一定偶然性的,但是毕竟也是基于他开创的“grubstake”模式,因为A、D都不对,C更是没有根据,因为他还没有娶第二位夫人这一切就发生了。分析泰勃的做法,会得出B选项所示的结论。
5. B 推断题。如果本文是一篇文章的第一部分,那么在文章的第二部分将介绍谁呢?key可以从文章第一句分析出来,在Leadville的黄金年代,其多彩的特点当中,Tabor及其第二任妻子Elizabeth McCourt是值得大书特书的,接着,文章都在讲述有关H.A.W.Tabor发家致富的历史,如先买下匹兹堡矿,后又买下Matchless矿,最后成为市长,代理州长,等等,所以涉及到的全是男主人公,因此下边再讲的话,应成为女主人公即Elizabeth McCourt的天地了,她是Tabor的第二任妻子。这是顺理成章的事。
篇6:大学英语四级阅读理解
大学英语四级阅读理解
第一,A→Q→AA=Article,Q=Question,即先从整体去阅读文章,后看问题,接着根据文章去解答问题。对于这种解题思路多为考生在平时常用的练习方式,它可以帮助考生准确把握文章的主旨大意及作者写文章的目的意图,因而对于解决综合推理判断的题目是非常好的方法,但这种方法却有其弊端:花费一定的时间,阅读速度较慢。在考场上,时间对考生来说是极其宝贵的,因而在考试中很多考生较少采用此种办法。
第二,Q→A→Q,即先把整个问题快速看一遍,然后带着问题在文章中找答案。此种方法最大的特点就是节省时间,而且针对性很强,如果问题是事实性的和细节性的,那准确率也是比较高的,但它的缺点就是在解决具有推理判断或是综合性的问题时效果就不太明显了。所以考生应该灵活应对,寻找适合自己的解题技巧。为此,笔者总结归纳出如下几种方法:
1.直接法和排除法。所谓的直接法即为在文章中很容易找到的答案,类似这样的题目大多设计在开头的小题目中,较为容易;排除法是根据你所阅读的印象,可以发现这是虚假信息,在干扰你的思维,有的干扰项在文章中隐藏得很深,需要你加倍留意。
2.相似法和跳读法。考生可以根据题干中所出现的相关的重要的某几个信息词或句式,在文章的某一处找到其相同或相似的词及句式,然后根据此处所提供的信息进行加工整合,最终提炼出精华,实际上这一处理过程就包含了跳读法,考生不需要逐字逐行地去查找,根据题干的提示跳读找到相关的句子,加以分析推敲,从而找到正确的答案。
3.猜测法和推敲法。在高考的试题当中经常会出现这样的题目,即让考生根据某一段话来猜测某一生词或句子的意思,对此考生只能在某一出处细细品味推敲上下文所包含的意思,从而找到答案。
4.概括法和推理法。此种方法主要用来解决一组题目中的最后一二道综合题目,这类题目难度相对较大,需要考生具有一定的解题能力,运用概括推理法的前提条件是认真阅读文章开头一段和最后的结尾,同时文章中每一段的第一句话。
以上方法需要在平时多加训练,注重总结,真正变成自己的解题法宝。
英语四级阅读理解复习计划
制定一个好的英语计划能够让你事半功倍,特别是对于课余时间空闲的大学生来说。因此我们平时要注意不要虚度空余时间、多利用学校的免费资源、注意考前强化、考试时一定要镇定。
一、千万不要虚度空余时间
在闲暇时间经常背背单词,不要用单词书背,而是选择边读文章边记下自己想背的单词,做成自己专属的单词本,这样背单词更容易培养语感和对英语学习的兴趣,单词也更容易记牢。养成看英语电影的习惯,但不追求情节,而是借此练习听力,对照剧本学习语句。不要因为没有人监督自己的学习就懈怠了英语,只有不断保持一定量的训练,才不会生疏。
二、多使用互联网、图书馆等免费资源
例如平时可以上好学网查阅资料,跟进自己感兴趣的节目,查找一些有利于自己学习的英语软件(能飞视听学习软件),一方面可以提高英语学习的兴趣,另一方面可以拓宽英语方面的视野,训练自己的语感,习惯用英语阅读。图书馆有外文资料,比如说报纸杂志等,可以有空就去阅读,养成摘抄的习惯,在优美的句子的熏陶下,自己用英文写作也慢慢不成问题。
三、考前强化
四级考试的考前强化不用太早,大概在考试前一个多月开始每周做一套真题或者模拟题,每天做几题同类型的题目训练自己的速度就可以了。一定要掐时间,并且在做题的过程中总结做题规律,做题的顺序,而且应该细致到每一小题应该用什么步骤做,才能保证自己高效率地在规定时间内做完题目并保持正确率。
考试前的强化训练也要科学的进行,比如尽量把时间安排在考试时段,使大脑的思维习惯于在那个时段用英语思考。每种题型都要进行练习,并重点练习自己不熟练的题型,不断分析自己的错误主要出现在哪里,举一反三,节省时间。
四、考试镇定
考试前休息好是非常重要的,良好的精神状态可以保证你在考试的时候正常发挥。但是,也不能太过放松,以“裸考”的心态去应付,拿高分是不太可能的。最好的状态时调整到比较兴奋但又能静下心来的阶段,这样能帮助自己快速融入考试。
英语四级阅读理解解题方法
一、背诵
通过范文的背诵,考生可以有针对性的了解高分范文的写作特点,积累写作常用的词语表达,和闪光句型,解决考生在进行写作训练时,心中有千言万语,笔下无一言的困境。但是,考生一定要谨记,高分范文的背诵在精不在多,20篇足够,但现在离考试还有一周的时间,能背上10篇就可以了,但是一定要背的滚瓜烂熟,张口就能说,提笔就能写。
很多考生抱怨过,我背了很多范文,可还是什么也写不出来,根本原因就是这些范文背诵不够熟练,根本没有深化成自己的东西。
二、默写,保证质量还要控制时间
光背是不够的。有些同学基础不太好,好多单词自己觉得会了,其实还是不会拼写。默写的过程就是对自己背诵情况的一个检查,默写不是抄写,所以一篇文章背熟了之后,把书合上,把它默写下来。默写下来之后对照一下范文,会发现,如果和范文的意思一致,但有些错误,比如语法、拼写、标点的错误。文章背得滚瓜烂熟还是写错了,那么上了考场更不可能写对了。这就是你写作的弱点。然后对照范文,寻找差距。哪些地方写错了,把它纠正过来。
三、仿写
模仿进行写作。背完一篇文章之后,要有意识地积累表达。比方说,这篇文章中有没有万能词汇,或者常用的句型。背完每篇文章之后,使用这篇文章的表达,去写另一道题目。比如背完07年的作文,用它去练08年的作文。换一道题目,这些表达尽可能多的去使用。如果平时不用,上了考场是想不到的。
每个考生可以摸索出属于自己的作文框架,做到带着自己“写好的作文”进考场。
【大学英语四级阅读理解模拟题】相关文章:
8.大学英语四级试题
9.大学英语四级作文
10.大学英语四级报名






文档为doc格式